Sinulan forte Spray Nazal Allergy

Sinulan Forte Allergy - Spray Alergii

Spray Nazal Allergy

Previne și ameliorează simptomele alergiilor cauzate de polen, acarieni sau animale de companie. Împiedică contactul direct al alergenilor și agenților patogeni cu mucoasa nazală.

Sinulan Forte Spray Allergy

Părerile clienţilor

Radu
Read More
Atunci când îl folosesc mă simt de parcă am câștigat lupta împotriva alergiei! Îl pot lua ușor cu mine oriunde merg și îl folosesc chiar și preventiv atunci când știu că mă voi expune unor alergeni. Îmi place spray-ul.
Ruxandra
Read More
M-a ajutat în cazul rinitei alergice de care sufăr în fiecare an. Este foarte bun. Se aplică foarte ușor. Îl recomand cu încredere tuturor!
Laura
Read More
Sunt mulțumită de produs! După câteva zile de folosire mă simt foarte bine!
Mihai
Read More
Spray-ul este foarte bun. Mi-a întrecut cu siguranță așteptările și funcționează foarte bine și în asociere cu pastilele mele obișnuite pentru alergii.
Previous
Next

Atenție!

Acesta este un supliment alimentar și nu se recomandă ca înlocuitor al unui regim alimentar variat și echilibrat și al unui stil de viață sănătos. A nu se depăși porția zilnică recomandată. A nu se administra copiilor sub 6 ani, gravidelor și femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor. A se păstra la loc uscat, ferit de lumină și căldură, la o temperatură sub 25°C.